В еfason Atdheu në takimin Antonelën: Kam nevojë рër nuse

Atdheu ka vënë në provë Antonelën në takimin e tyre të dytë duke i kërkuar që të gatuajë makarona.Ai tha se ka 9 vite që jeton vetëm dhe po pret që të ketë një femër që di ti bëjë të gjitha.

Atdheu: Kam nevojë për nuse. Të shoh si i bën pastat, pastaj vendos.Antonela: Pse nuk rri këtu të më nd ihmosh.

Atdheu: S’dua të të ndihmoj. Po të jetë me të ndihmu, i bëj vetë.
Antonela: Kam p arandjenjën që ke dal me vajza tjera jashtë pr ogramit.

Atdheu: Janë rregullat e pr ogramit.Antonela: Po ti je nga ata që i th yen rregullat.

Be the first to comment on "В еfason Atdheu në takimin Antonelën: Kam nevojë рër nuse"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*