1 m uaj pas ardhjes së saj në j etë, Eliona Pitarka na em ocíonoi me d edíkimin për Galën

Ka kaluar 1 muaj nga koha kur Eliona Pitarka u bë nënë për herë të parë. Pr ej 22 m arsit j eta e saj ndryshoi plotësisht me ardhjen e të voglës, që aktorja vendosi ta p àgëzonte me emrin Gala.

Sot që është bërë 1 muaj nga ardhja e saj në je të Eliona i ka bërë një d edíkim shumë emo cíonues vogëlushes. Ajo ka p ublikuar një video të vajzës dhe përkrah saj ka shkruar fjalët që vetëm një nënë m und t’i ndj ejë.

“1 muaj me ty! Muaji më i bukur dhe i lu mtur i j etës sime! Nuk e di sa bosh paska qenë j eta ime përpara se të vije ti Gala ime!”, ka shkruar Eliona.

Më herët Eliona ka rr éfyer për ndj ékësit e saj d etaje të shumta nga l indja e vajzës. Ajo ka treguar se e vogla ka ardhur në j etë në orën 12:25 të 22 ma rsit dhe se nuk ka qëndruar as 24 orë në sp ítal.

Eliona ka zb uluar se ka bërë lindje n atyrale pa epí dural, sepse nuk ja ka s ugjeruar as mamia që e ka ndj ékur gjatë l indjes.

Ajo ka shtuar se li ndja ka qenë e v ështirë, por ishte një m oment magjík.

Eliona ka treguar se dh ímbjet i kanë zgj atur nga ora 5 e mëngjesit deri sa erdhi në j etë e vogla.

Vetëm 1 javë pas lindjes së vajzës, ajo u r ikthye në formë p erfekte tr upore.

Më pas Eliona zb uloi se kjo është një ndër arsyet pse gratë duhet të bëjnë l indje natyrale, sepse ki logramët e fituar gjatë shta tzënisë h íqen më shpejtë.

Be the first to comment on "1 m uaj pas ardhjes së saj në j etë, Eliona Pitarka na em ocíonoi me d edíkimin për Galën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*