10 vite pas nd arjes si partnerë, Soni Malaj dhe Flori Mumajesi bëhen sërish bashkë

Kujtimi i vetëm që kemi nga ç ifti i bujshëm Soni Malaj dhe Flori Mumajesi është s uper h iti i tyre “Fl uturime”, i r ealizuar shumë vite më parë.

Ndarja e tyre erdhi krejt papritur edhe pse ishte një ndër çiftet e shumëpërfolura, veçanërisht pasi dolën hapur në p ublik, me puthjen e tyre në Këngën Ma gjike.

Ata kanë thuajse një dekadë të nd àrë dhe raportet e tyre pas ndarjes mbetën korrente, mirëpo diçka i ka bërë sërish bashkë: Kënga Magjike!

Më saktë, Soni do të m arrë pjesë këtë vit në festivalin e “Këngës Ma gjike” dhe për pr ojektin e saj ka tr okitur në st udion e “Thr ee d ots”.

“Është një nga këngët më të v eçanta që unë kam. Kënga mu pr opòzua nga Thr eedots. Djemtë pasi përfunduan këngën thanë:

“Këtë këngë vetëm Soni Malaj mund ta këndojë.”- tregoi Soni për pr oduksionin e sp ektaklit .

Kënga e saj titullohet “Versioni im” dhe për vijën m elodike është kujdesur Bruno.

Rikujtojmë se Soni ka m arrë pjesë 9 herë në f estivalin e “Këngës Ma gjike” dhe ka shk ëlqyer në çdo dalje të sajën.

Be the first to comment on "10 vite pas nd arjes si partnerë, Soni Malaj dhe Flori Mumajesi bëhen sërish bashkë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*