Faktet “tr adhtojnë” Ramën, s’ka linjë d irekte për në aeroportin e Kukësit, avioni nga Londra ulet në Rinas

Një ditë më parë, kr yeministri Edi Rama tha se “Aeroporti ndërkombëtar “Zayed – Flatrat e Veriut”, është gati për fluturimin e parë me p asagjerët V IP, çunat ç amarrokë të fejsbukut nga Londra. KUJDES MOS ËSHTË 3D”.

Megjithatë, avioni nga Britania e Madhe nuk do të zbresë në Kukës, por në aeroportin ndërkombëtar të Rinasit dhe pr ej andej do të fluturojë drejt qytetit verior.

Në fa qen zyr tare të Aeroportit Ndërkombëtar “Nënë Tereza” shihet se avioni i “Air Albania” i nisur nga Londra pr itet të zbr esë në Aeroportin “Nënë Tereza”, ndërsa prej aty do të niset për në Kukës.

Vetë kr yeministri Rama ka pr emtuar se do të sj ellë me avionin e parë në A eroportin e Kukësit kuksianë, që j etojnë në Londër, por që v otojnë për Partinë D emokratike.

Be the first to comment on "Faktet “tr adhtojnë” Ramën, s’ka linjë d irekte për në aeroportin e Kukësit, avioni nga Londra ulet në Rinas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*