25-vj eçarja tregon se çfarë ka h equr: Kisha s ëmundjen e l igë por ia dola, tani jam sh ëndoshë e mirë

Një e re ra në dysheme pa ndj enja. Ajo kishte një së m undje të l igë e për p asojë u së murë.

Sacha Mills nuk u sh qetësua kur gjeti një gungë në gjirin e saj pranverën e kaluar, duke menduar se ishte “e p amundur” të kishte ka ncer aq e re.

Tani 25-vj eçarja, nga Basingstoke, Hampshire, thotë: “Për herë të parë vura re se diçka nuk ishte në rregull kur po nd ërrohesha për në shtrat një mbrëmje dhe dora ime u vendos në gj i.

Mirëpo që nga ajo ditë Sacha është sh ëndoshë e mirë. Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte

Be the first to comment on "25-vj eçarja tregon se çfarë ka h equr: Kisha s ëmundjen e l igë por ia dola, tani jam sh ëndoshë e mirë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*