46 sekonda tm erri, nje mace e të rbuar s ulmon gruan në oborrin e shtëpisë

Ajo që filloi si një ditë e zakonshme për një çift në Karolinën e Veriut u kthye shpejt në një ng jarje tjetër, pasi gruaja u s ulm ua papritmas nga një mace e e gër e quajtur ‘Bobcat’.

Videoja nga kamerat e si gurisë ku duket burri i cili shp ëto n bashkëshorten nga macja e e gër u bë menjëherë v irale në rrj etet soci ale.

Në video duket burri duke përshëndetur fqinjin e tij ndërsa mban një kuti dhe kafe në dorë.

Papritmas, atmosfera paqësore ndryshoi kur një mace që ul.ërinte iu vë.rsul gruas e cila bërt.iti për nd.ihmë.

Pa hum bur kohë, burri ka pi macen e të rbuar duke e larguar atë dhe duke p aralaj mëruar njerëzit të ruheshin, sepse macja është e rr ezikshm e.

Be the first to comment on "46 sekonda tm erri, nje mace e të rbuar s ulmon gruan në oborrin e shtëpisë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*