52 vjeçari nga Kosova me ne voja të ve çanta që me punën e tij mb an familjen e tij (VIDEO)

Avdi Ibishi i cili ndo nëse me af tësi të ku fizuara, ende është një qytetar mj aft ak tiv në Gjilan.
Ai që prej 10 vitesh tashmë me rret me mirëbm ajtjen e rrugëve dhe pa rqeve të qytetit. Ibishi tregon se në fillim e kanë gje tur duke shi tur cigare e më pas shoqatat e kanë nd ihmuar që të gjente këtë punë.

Për “ATV” ai tregon se kjo është një punë që e bën me vullnet pasi e nd ihmon që të qendrojë ak tiv. Gjithashtu me anë të kësaj pune ai mban familjen e tij në të cilën janë 4 anëtarë.

Be the first to comment on "52 vjeçari nga Kosova me ne voja të ve çanta që me punën e tij mb an familjen e tij (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*