A besoni në mr ekulli? Shkon në fa rmaci dhe d oktori i jep ilaçin që i shp ëtoi jetën! Zb uloni se çfarë është

Kjo histori po ben xhiron e botes. Për t’i blerë vellait te saj te vogel te së.mu.rë një “mrekulli”, një vajzë 8 vjeçare doli qetësisht nga shtëpia e saj një natë dhe shkoi gjashtë blloqe larg në një farmaci, pa i njoftuar prindërit e saj.

E atë mbrëmje, vajza 8-vj eçare, e quajtur Tess, dëgjoi bisedën e prindërve të saj rreth vëllait të saj të vogël, Andrew.

Andrew ishte shumë i s ëm ur ë, por nuk kishin para për të paguar për op er ac ion in e tij të kushtueshëm. Babai i saj kishte shitur shtëpinë e tyre dhe i harxhoi të gjitha kursimet për të paguar faturat mj ekësore.

“Vetëm një mr ekulli mund ta shpëtojë atë tani,” Tess dëgjoi babin e saj duke i thene nenes me d eshp eri m.

Duke dëgjuar këtë, Tess shkoi në dhomën e saj të gjumit dhe nxori një enë prej xhami nga dollapi. Ajo derdhi cdo gje qe kishte br enda monedhat 5centeshe, dhe m onedhat 10c enteshe, dhe filloi ti numeronte.

Dhe me paratë që ajo kishte, shkoi ne fa rmacine me te afert.

Teksa fa rmacisti ishte duke folur me nje zoteri te veshur mir,ajo iu afrua dhe pr iste me pa d urim që ta vinte re, por ai vazhdonte të fliste me zoterine.

Në ankth për të blerë “mr ekulline”, ajo h oqi disa monedha nga kavanozi i saj dhe g od i ti xhamin.

Fa rmacisti, i hutuar nga tingujt, e pyeti Tessin i b ezdisur: “Çfarë do? Po flas me vëllanë tim i cili erdhi nga Çikago. Unë nuk e kam parë atë për vite! ”

Tess mblodhi guximin dhe tha: “Vëllai im i vogël është me të vërtetë i s ëmurë. Unë do të doja të blija një ‘mr ekulli’ nga ju. ”

“Çfarë?” shp.er.the.u farmacisti.

“Vëllai im, Andrew, ka diçka të keqe qe rritet brenda kokës së tij. Babai im thotë “vetëm një mr ekulli mund ta shpë tojë atë tani.” Pra, sa kushton një mr ekulli? “Shpjegoi Tess.

“Ne nuk i shesim mr ekullitë këtu,” tha f armacisti.

Vëllai i fa rmacistit dëgjoi gjithçka dhe u përkul duke pyetur Tessin: “Çfarë mr ekullie i duhet vëllait tend?”

“Nuk e di,” tha Tess, me lot në sy. “Babai im nuk mund të pë rballojë për të p aguar për këtë, kështu që unë do ta blej me paratë e mia.”

Be the first to comment on "A besoni në mr ekulli? Shkon në fa rmaci dhe d oktori i jep ilaçin që i shp ëtoi jetën! Zb uloni se çfarë është"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*