“A do t’i njohë PD zgj edhjet?” Alibeaj: Rama e ka kuptuar, vetëm Basha e rr ëzon re gjimin e tij

Enkelejd Alibeaj foli në stu dion e “ABC” për zgj edhjet e 25 pr illit. Gjatë kësaj bisede Alibeaj tha se tashmë në vend be teja nuk është mes pa rtive po litike, por mes r egjimit dhe d emokracisë.

Ai gjithashtu tha se P artia D emokratike nuk është nd alur asnjëherë së d enoncuari vj edhjet, dh unën dhe ab uzimet e bëra nga P artia S ocialiste.

“Çështja e de mokracisë nuk është çë shtje pazari. Ka disa vlera që nuk duhen pr ekur. Ndaj them që të gjitha lëvizjet e bëra nga ky r egjim nuk janë t oleruar ndaj nesh. Ne e dinim që në 2013 që në ëktë vend është ishte duke u instaluar një r egjim”, tha ai.

Be the first to comment on "“A do t’i njohë PD zgj edhjet?” Alibeaj: Rama e ka kuptuar, vetëm Basha e rr ëzon re gjimin e tij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*