A i s ugjeruan o rganet e s igurisë Kurtit ta ndërrojë vendbanimin? Tregon zëdhënësi i Q everisë

Zëdhënësi i Q everisë së Kosovës, Përparim Kryeziu, ka folur rreth nd ërrimit të vendbanimit të kreut të Q everisë, Albin Kurtit.

I pyetur nëse Kurtit i kanë s ugjeruar o rganet e s igurisë ta nd ërrojë vendbanimin, për çështje të s igurisë së tij, Kryeziu ka d eklaruar se beson që ky është d imension përcaktues për ndërrimin e vendbanimit të Kurtit.

“Për shk ak të pr otokollit, unë nuk mu nd të flas shumë për këtë çështje. Unë besoj që ekziston edhe ky d imension dhe m adje besoj se është p ërcaktues për një vendim të tillë, pra nga ana e sigurisë së tij si Kr yeministër i Kosovës. Kr yeministri ka një pr otokoll të s igurisë pavarësisht nivelit të s igurisë së tij, janë cështje të caktuara me L igj”, ka d eklaruar Kryeziu në Kanal10.

Ndryshe, Kr yeministri Kurti të hënën ka ndërruar vendbanimin. Nga “Lagja e Muhaxherëve” ku kishte jetuar deri më tani, në një banesë me qera, Kurti është zhv endosur në lagjen “Taslixhe” të kr yeqytetit.Nga banesa 60 metra katror, Kurti tani është vendosur në një shtëpi, për të cilën fqinjët kanë thënë se e ka marrë me qera.

Be the first to comment on "A i s ugjeruan o rganet e s igurisë Kurtit ta ndërrojë vendbanimin? Tregon zëdhënësi i Q everisë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*