A pranon të m artohesh me nënën time? Aktori i nj ohur bën pr opozimin e papritur në mes të e misionit, Ngjela i b efasuar jep përgjigjen e menjëhershme

A pranon të m artohesh me nënën time? Aktori i njohur bën pr opozimin e papritur në mes të emi sionit, Ngjela i b efasuar jep përgjigjen e menjëhershme. Avokati Spartak Ngjela dha një int ervistë ndryshe mbrëmjen e djeshme.

Teksa zb uloi edhe ar syen se përse nuk është m artuar ende, Ngjela u pr ovokua nga personazhi i Gilbertit që luan rolin e ‘Fevziut, se nëse do të pranonte që të m artohej me nënën e tij, se dhe ajo është b eqare dhe ai kishte edhe lek.

Përgjigjia e Ngjelës ishte direkt jo.

“Po është nëna jote, jo. Int elekti trashëgohet nga nëna”, u përgjigj Ngjela.

Be the first to comment on "A pranon të m artohesh me nënën time? Aktori i nj ohur bën pr opozimin e papritur në mes të e misionit, Ngjela i b efasuar jep përgjigjen e menjëhershme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*