Ad optuan 4 fëmijë dhe Z oti ua shp ërbleu me katër ën gjëj të tjerë, ua dëgjoi lu tjet

Një çift në Pensivalni tashmë janë prindër të nëntë fëmijëve, pasi s ollën në j etë katërnjakët, rreth një vit pasi kishin ad optuar katër fëmijë të tjerë.

Maxine dhe Jake Young ishin prindër të një djali të tyre bi ologjik kur në dhj etor të vitit të kaluar vendosën të ad optonin katër fëmijë.

Pas bi rësimit çifti deshi të si llte në jetë një tjetër fëmijë, por ishte një be fasi e madhe për ta.

Maxime so lli në je të katër të tillë, duke i shn dërruar në një familje të madhe prej 11 persona

Be the first to comment on "Ad optuan 4 fëmijë dhe Z oti ua shp ërbleu me katër ën gjëj të tjerë, ua dëgjoi lu tjet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*