Adelina me fjalë pr ekëse për h umbjen e babait: Do të kujtoj gjithmonë me l ot

Adelina Thaçi po e p ërjeton r ëndë h umbjen e babait.

Thuajse çdo p ublikim i d edikohet atij, duke treguar se ka lenë zbr azëti të madhe nga h umbja e tij, shkruan Ind eksonline.

Sot nd au një imazh në të cilin bëri një d edikim pr ekës për të.

“Ditët do të kalojnë dhe do të kthehen në vite, por unë do të kujtoj ty përgjithmonë me l ot të h eshtur”, shkroi këngëtarja./In deksonline

Be the first to comment on "Adelina me fjalë pr ekëse për h umbjen e babait: Do të kujtoj gjithmonë me l ot"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*