Agron Llakaj e quajti ‘p ed érast’, Rez Veleshnja i del në krah Arjan Konomit (VIDEO)

Rezart Veleshnja, aktori i sp ektaklit të h umorit “Portokalli”, së fundmi i është drejtuar mjaft a shpér Agron Llakajt.

E gjitha nisi nga një skeç në emi sionin “Al Pazar”, ku aktorët e këtij sp ektakli im ítuan emis ionin “Për’P uthen” dhe duke luajtur rolin, në një m oment Llakaj i është drejtur aktorit që luante personazhin e Arjan Konomit me fjalën “p edé rast”, gjë që ka nx ítur r eàgimin e f ortë të Veleshnjas.

Aktori i “Portokalli-së” u shpreh së fundmi në “Shqipëria L ive” se Agron Llakaj i bën ato humore sepse aq e ka kapacitetin, ndërsa “kë rcénoi” Llakajn se edhe ata dinë disa gjëra për të.

Nga ana tjetër, Agron Llakaj akoma nuk ka komentuar në l ídhje me këtë d eklaratë.

Be the first to comment on "Agron Llakaj e quajti ‘p ed érast’, Rez Veleshnja i del në krah Arjan Konomit (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*