Aida Shtino Ѕu Lmon Albin Kurtin E Vjoѕa Osmanin: Më Vjen Ke Q Рër Koѕovën…..

Moderatorja e njohur shqiptare Aida Shtino ka komentuar zgjed hjet e mbajtura në Kosovë./

Ndërkohë që rrjetet sociale gë lojnë nga ur imet për Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin, Shtino ka shka ktuar h abi me su lmin e saj.

Sipas moderatores, Kurti është një politikan i paf ormuar ndërsa Vjosa Osmanin e quan një tra d htare e cila sipas saj ka tra dhtuar partinë që e nx orri deputete.

Be the first to comment on "Aida Shtino Ѕu Lmon Albin Kurtin E Vjoѕa Osmanin: Më Vjen Ke Q Рër Koѕovën….."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*