Ajo hoqi tapetat nga muret e shtëpisë dhe zb uloi diçka të fshehur për 50 vjet: Dhe mesazhi ishte vetëm për të!

Është q esharake se si m und të j etosh në një shtëpi për vite dhe ende të zb ulosh gjëra të reja rreth saj.

Kjo, siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, i ka ndodhur Donna Hurryt, e cila e kishte da shur gjithmonë shtëpinë e saj në Charlottetown të Kanadasë, por kohët e fundit ajo zbuloi një sekret të fshehur në muret e saj, për dekada të tëra.

Hurry po bënte re novime në shtëpinë e saj. Ajo po punonte në k orridor kur vuri re një co pë t apeta muri të d ëmtuar, kështu që ajo vendosi ta shqyejë. Kjo pjesë e murit ishte eksp ozuar për herë të parë që kur ajo kishte j etuar atje.

Ajo nuk m endonte asgjë për këtë – derisa vuri re diçka të pazakontë. Dukej të kishte një shkrim dore në mur. Dhe më pas ajo vërejti më shumë fjalë që shf aqeshin. Kishte një mesazh të shkruar në mur, i fshehur për dekada.

Dhe pastaj lexoi letrën … dhe e kuptoi se ishte për të!
Ishte një mesazh nga një banor i mëparshëm për pronarin e ardhshëm të shtëpisë. Mesazhi ishte datuar 50 vj et më parë, dhe autori e lavdëroi shtëpinë e vjetër, duke dëshiruar banorët e ardhshëm se do të gjejnë edhe ata një rehati në të.

“Në këtë Dëshmi të Fundit, unë, Cyril Beverley Armstrong, them këtu se kjo familje ishte e kënaqur me këtë strehë të shë ndoshë.

Unë, babai im HB, nëna EG, vëllezërit Nigel dhe Michael, motrat e mia, Wendy, Daphne, dhe Heather gjithashtu ndajnë të njëjtin mendim. Dë shiroj që një brez i ri familjesh të pë rjetojnë plotësisht kënaqësinë e vërtetë të kësaj shtëpie.

Ze mra ime duket e mbushur kur e shoh av antazhin e një shtëpie më të vjetër. I juaji, Home Sweet Home (Shtëpi e ëmbla shtëpi)”. Pas kësaj, Hurry vendosi të gjente autorin e shënimit dhe t’i tregonte atij, për çka edhe nuk e kishte shumë të vështirë.

Be the first to comment on "Ajo hoqi tapetat nga muret e shtëpisë dhe zb uloi diçka të fshehur për 50 vjet: Dhe mesazhi ishte vetëm për të!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*