Aktori me famë ndërkombëtare ngrihet në këmbë dhe e quan Ardit Gjebrean “Mbret i Shqipërisë”

Të ftuar në rubrikën “Gjysma ime” tek E Diela Shqiptare ka qenë këngëtarja Senhit nga Itali së bashku me aktorin, pr oducentin dhe balerinin me fa më nd ërkombëtare Luca Tommasini. Ata folën për j etën e tyre, për pr ofesionin, k arrierën, bashkëpunimet me a rtistët më të f amshëm në botë, por ajo që ra më shumë në s y, ishte thjeshtësia, d ashuria dhe sjella e tyre si njerëz të thjeshtë, pavarësisht se kanë një k arrierë të j ashtëzakonshme në tregun botëror.

E pyetur nga Ardit Gjebrea nëse njeh ndonjë këngëtar shqiptar, Senhit shprehet se ka takuar në Eurovizionin e vitit 2011 Aurela Gaçen e cila për të është një këngëtare e talentuar, Anxhela Peristerin të cilën e ka njohur nga pjesëmarrja e saj këtë vit në Eu rovizion dhe shumë të tjerë, si Ermal Metën, Rita Orën, Dua Lipën, Anna Oxa.

Kur moderatori Ardit Gjebrea tregoi për pu blikun se kishte ardhur m omenti që Senhit do këndonte këngën e saj të fundit, ajo dhe Luca u m ërzitën sepse shprehën d ëshirën që nuk d ëshironin të largoheshin nga emi sioni dhe po i pëlqente intervista që po bënin me të.

Luca Tommasini: Çfarë po na përzë? Jo, duam të rrimë këtu.

Be the first to comment on "Aktori me famë ndërkombëtare ngrihet në këmbë dhe e quan Ardit Gjebrean “Mbret i Shqipërisë”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*