Albin Kurti i dërgon kërkesën ur gjente Edi Ramës

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti i ka kërkuar publikisht qe verisë shqiptare që të shp allë lumin Vjosa “Park Kombëtar” dhe të he që dorë nga nd ërtimi i hi drocentraleve të reja.

Me një shë nim në faqen zyrtare në “Fa cebook”, Kurti thotë se ky lumë që lidh Shqipërinë me Evropën është pa suri jo vetëm kombëtare, por edhe evropiane.

Be the first to comment on "Albin Kurti i dërgon kërkesën ur gjente Edi Ramës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*