Albin Kurti: I vetmi shtet b esnik nd aj Kosovës është Turqia

Ish-Kryeministri, Albin Kurti, ka pë rkujtuar një ditë të rë ndësishme për po pullin turk, atë të shk ëputjes së Turqisë nga pe randoria osmane dhe nisjes së lu ftës për li ri e pa va rësi.

Postimin e tij, Kurti e ka nisur me një fjali turke “Ba yraminiz ku tlu ol sun”, që më shqip është një ur im për fe sta. Kurti në postimin e tij e ka pë rshkruar pak ar syen e këtij urimi, duke treguar se Turqia në këtë datë ishte la rguar nga pe randoria osmane, nga ky kishte ni surl uftën për li ri e pa va rësi.

Be the first to comment on "Albin Kurti: I vetmi shtet b esnik nd aj Kosovës është Turqia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*