Albin Kurti veshë fanellën e Kosovës, u jep pë rkrahje djelmoshave ‘Dardanë’

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, e ka vizituar sot ekipin Kombëtar të Kosovës në hotelin “Em erald”.

Kryeministri Kurti përveç një bashkëbisedimi të këndshëm me futbollistët dardanë, ka zhv illuar takim edhe me pr esidentin Agim Ademi, e ku ishin të pranishëm edhe përzgj edhësi Bernard Challandes, nënkryetari Bakir Burri, drejtori i Kombëtares…, Muharrem Sahiti dhe kryetari i ti fogrupit “Dardanët”, Lulzim Berisha.

Gjatë kësaj vizite kryeministri Kurti përgëzoi djemtë dardanë për pa raqitjet e tyre mbr esëlënëse dhe i uroi për një ci kël të suksesshëm në k ualifikimet për b otërorin “Katari 2022”.

Kurti theksoi se futbolli në Kosovë gjithmonë ka qenë sport i da shur, derisa tani sukseset e djemve dardanë po e bëjnë krenar gjithë popullin.

Ai u shp reh i lumtur që në kampin e dardanëve ek ziston një at mosferë shumë e mirë dhe ha rmoni ndë rmjet lojtarëve, pasi kjo është ga ranci për suksese të reja.

Be the first to comment on "Albin Kurti veshë fanellën e Kosovës, u jep pë rkrahje djelmoshave ‘Dardanë’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*