Ana Bernabiq: Albin Kurti është rre zik i madh për Kosovën la rgojeni ur gjentisht

Ci lësia e jetës së të gjithë qytetarëve në Kosovë v aret nga di alogu me Beogradin, dhe kjo është ar syeja pse unë u be fasova nga d eklarata e kr eut të Vetëvendosjes, Albin Kurti, se dialogu është vetëm në vendin e gja shtë ose shtatë në pr ioritetet e tij.

Kështu tha kryeministrja serbe, Ana Bërnabiq.
Kjo e fundit de klaroi se “çdo po litikan pra gmatik mendon së pari për ci lësinë e jetës së qytetarëve”.

Be the first to comment on "Ana Bernabiq: Albin Kurti është rre zik i madh për Kosovën la rgojeni ur gjentisht"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*