Andi i Përp uthen pr otagonist në videoklipin e këngëtares shqiptare

Shkenda Dubova është r ikthyer në muzikë duke p ublikuar pr ojektin e saj më të ri “Si dikur”. Kënga vjen në b ashkëpunim me Rikin dhe pr oducentin Bini Diez e duhet thënë se na kishte m arrë malli ta dë gjonim Shkendën.

Kënga i kushtohet një dashurie të pë rfunduar mes dy p ersonave që dëshirojnë të r ikthehen sërish bashkë. Në videoklip është pr otagonist edhe Andi i “Përp uthen”, i cili shfaqet në një pr ej sk enave të k lipit krah Shkendës.

Pak kohë më parë e ftuar në “Glamour Zone”, Shkenda d eklaroi se kjo do të jetë hera e fundit që rikthehet në muzikë pasi tani e tutje do t’i pë rkushtohet bi znesit.

Be the first to comment on "Andi i Përp uthen pr otagonist në videoklipin e këngëtares shqiptare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*