Anëtarësimi me BE-në, Edi Rama: “Mendoj kaq shpesh ditët e sotme për…”

Kr yeministri i vendit, Edi Rama ditën e sotme ka bërë një p ostim në rrj etin soc ial T ëitter ku ka shpr ehur disa me ndime rreth hapjes së ne gociatave me Bashkimin Eu ropian. Pr ej vi tesh kjo një q ëllim kr yesor i shtetit shqiptar, Kr yeministri thotë se ngjan me veprën e Samuel Beckett.

“Pse mendoj kaq shpesh në ditët e sotme për kr yeveprën e Samuel Beckett ndërsa ndj ek d eklaratat për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut? (Çdo ngjashmëri me ngj arje apo persona të vërtetë, të gj allë ose të vd ekur, është s igurisht e rastësishme) Fu ture of Eu rope“, shkruan Rama në p ostimin e tij.

Be the first to comment on "Anëtarësimi me BE-në, Edi Rama: “Mendoj kaq shpesh ditët e sotme për…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*