Anita Haradinaj: Unë do ja të kem 6 fëmijë, por Haga nuk na l a

Mo deratorja Anita Haradinaj ka rr ëfyer në një in tervistë televizive de taje nga ma rrëdhënia e saj me ish-kryeministrin kosovar, Ramush Haradinaj.
Ajo u shpreh se ka qenë Ramushi ai i cili mori hapin për të dh ënë pu thjen e parë.
“Unë e kam nd ihmuar, dhe ai e ka bërë. I h apa rrugën“, tha Anita Haradinaj, e ft uar në “ATV”.

Mo deratorja kosovare ka zbu luar gjithashtu se do dë shironte shumë të zgj eronte familjen e saj, pasi ka q ejf të ketë 6 fëmijë, por sipas saj “Haga nuk i ka lënë shumë kohë”.
“Me dë shirë do kisha bërë 6 fëmijë, por nuk na ka l ënë Haga kaq shumë kohë dhe kam ng ecur me tre, janë shumë të mirë, të mb arë e te sh ëndetshëm. Me q ejf 6 por tani shkova 40-vjeçe, nuk e di a kam kohë”, u sh preh Anita Haradinaj.

Be the first to comment on "Anita Haradinaj: Unë do ja të kem 6 fëmijë, por Haga nuk na l a"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*