Anxhela Peristeri: I këndova në dasmë, por dhëndri më kërkoi për nuse

Këngëtarja e njohur, Anxhela Peristeri, ishte e ftuar në emisionin “Th umb” këtë të shtunë.

Në një bisedë në banak me mo deratoret Fatma Haxhialiu dhe Aulona Musta, Anxhela rr ëfeu detaje të karrierës së saj mu zikore dhe të p athëna të tjera të jetës së saj pe rsonale. Ajo rrëfeu një h istori gazmore që i ndodhi në një dasmë në Maqedoni.

“Isha në një dasmë në Maqedoni dhe atje burrat marrin edhe nga dy gra ndonjëherë. Dhëndrin e ma rtuam ne një ditë më përpara dhe ditën tjetër e pashë unë në su permarket. Ku je o loçkë më tha mua do të mbaj në pëllëmbë të dorës, mbretëreshë do të kem. Po ti u m artove dje i thashë. Po s’ka gjë tha ajo është për shpi ty të kam për qejf”, tregoi Anxhela.

Së fundi, këngëtarja ka pu blikuar pr ojektin m uzikor në bashkëpunim me Mateus Frrokun. Mirëpo nuk kanë qenë të pakta th ashethemet që i l idhnin bashkë dy këngëtarët edhe në j etën p rivate. Megjithatë, Anxhela mohoi çdo gjë.

“Zakonisht kur bëj duet me dikë bëhem çift për ca kohë. Zakonisht nuk kam qenë çift me asnjë artist. Nuk e di. Nuk ka rastisur dhe njihemi shumë shpejt ndoshta. Me Mateusin njihemi që në festival të fëmijëve. Plus asaj është dhe nja pesë vjet më i vogël se unë. Unë do doja që i dashuri im të ishte më i madh se unë”, tha këngëtarja.

Be the first to comment on "Anxhela Peristeri: I këndova në dasmë, por dhëndri më kërkoi për nuse"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*