Arjan Çuri: “Ky është k omb fshatarësh, një R epublikë kollovarësh”

Arjan Çuri ka qenë duke ana lizuar si tuatën po litike në vend teksa ishte i ftuar në emi sionin “Open” mbrëmjen e djeshme. Çuri është shpr ehur se Shqipëria është një komb fshatarësh, ndërsa po litikanët i cilësoi si “k ollovarë” që i mbajnë me të ardhura gratë e tyre.

“Ky është ko mb fshatarësh! E jap unë mo ç’ke. Ti qenke më ke q nga Rama. S’të pëlqen ty? Kjo është r epublikë k ollovarësh, ku eksp onetët më të lartë d eklarojnë se i mbajnë gratë. Dhe el itë fsh atareske ku të gjithë përpiqen që të thotë atë me ndojnë dhe nuk e bëjnë”, tha Curri.

Be the first to comment on "Arjan Çuri: “Ky është k omb fshatarësh, një R epublikë kollovarësh”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*