Babë E Bir Bien Në Ko ntakt Me Rr ymën, 16 Vjeçari Vd es Në Vend!

Babë e bir bien në ko ntakt me rr ymën, 16 vjeçari vd es në vend!

Një 16 vjeçar ka gjetur vde kjen këtë të hënë për shk ak të kontaktit me rry mën el ektrike. Ngj arja ka ndo dhur në fshatin Lapardha në Berat.

Babë e bir ishin duke ko rrur mistrin në tokën e tyre dhe në atë moment kanë rënë në ko ntakt me një k abull të te nsionit të la rtë.

Be the first to comment on "Babë E Bir Bien Në Ko ntakt Me Rr ymën, 16 Vjeçari Vd es Në Vend!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*