Basha: Nuk do i njohim zg jedhjet, të grumbullojmë f akte, javën tjetër tur nëpër Shqipëri

P artia D emokratike nuk do i njohë zg jedhjet e 25 Pri llit. Gazetari i ABC Juxhin Mustafaraj mëson se në mb ledhjen e sotme me kry etarët dhe sekretarët e d egëve në rrethe, k ryedemokrati Lulzim Basha ka d eklaruar se PD nuk mu nd të njohë një p roces zg jedhor si ai i 25 pr illit.

Ai u ka kërkuar atyre të mos bien në ku rthin e ku ndërshtarit duke kërkuar të mblidhen sa më shumë f akte për ma nipulime të pr ocesit zgje dhor.Kreu i PD është shprehur se javën e ardhshme do të nisë një tur nëpër çdo degë të PD nëpër Shqipëri për t’u njohur nga afër me këto prova.

“PD nuk mund të njohë një pr oces zgj edhor si ai i 25 p rillit. Mos bini në ku rthin e k undërshtarit. Do të vazhdojmë të gru mbullojmë fa ktet. Javën e ardhshme do të nis tur në çdo degë të PD-së”, ka d eklaruar Basha.

Basha de klaroi sot duke dalë nga selia blu se b eteja do të vazhdojë deri në fund në përgjigje të zërave që kanë kërkuar do rëheqjen e tij pas r ezultatit të zg jedhjes.

Be the first to comment on "Basha: Nuk do i njohim zg jedhjet, të grumbullojmë f akte, javën tjetër tur nëpër Shqipëri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*