Baton Haxhiu i pandalshëm: Kush është ky Di Caprio që na flet për Vjosën?!

Ndërtimi i h idrocentraleve në lumin Vjosa është kthyer në një de bat të “n xehtë” në vend, ndërsa r eagime ka patur edhe nga figura të njohura të k inematografisë b otërore, siç është aktori i njohur Leonardo Di Caprio, i cili vazhdimisht ka ap eluar që të mos shk atërrohet shtrati i lumit Vjosa.

Por ndryshe mendon ana listi Baton Haxhiu, i cili shprehet se Shqipëria nuk ka pse t’i dëgjojë th irrjet e të huajve që i kërkojnë q everisë të shp allë Vjosën si “Park Kombëtar”. Sipas tij, të gjitha vendet e Evropës nuk kanë respektuar këto rregulla që po i kërkohen sot Shqipërisë.

“Jo, ose duhet t’i dëgjojmë, por jo këta ambie ntalistë, të cilët që e teprojmë me atë që quhet shije e natyrës duke e lënë funksionale pjesë më të rëndësishme të saj. Kush është Leonardo Di Caprio?. Nuk mundet që Leonardo Di Caprio të flasë për Vjosën. Të gjitha vendet në Evropë e kanë t ejkaluar atë që quhet Parqe Kombëtare dhe asnjëri prej tyre nuk ka r espektuar kështu rregullash, që kërkojnë për Vjosën”, u shpreh Haxhiu.

Be the first to comment on "Baton Haxhiu i pandalshëm: Kush është ky Di Caprio që na flet për Vjosën?!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*