Be fason Hoxha nga Shkupi: “Nëse dikush është duke dëgjuar muzikë në shtëpin e tij, ti duhet të h ysh dhe t’ia th yesh radion” (Video)

Bedri Lika, një hoxhë shqiptar i njohur në Shkup ka bërë thi rrje ‘me sjetare’ ku ndër atyre që dëgjojn muzikë, madje edhe në shtëpitë e tyre.
Ai gjatë një li gjerate në xhami thotë së muzika në Is lam është e nd aluar.

Nëse dikush është duke dëgjuar muzikë në shpi të vet, ti si my sliman ke të drejt të hy sh në shtëpinë e tij dhe t’aa th yesh radion, pasi në is lam muzika është ha ram”, thotë Hoxha nga Shkupi.

Be the first to comment on "Be fason Hoxha nga Shkupi: “Nëse dikush është duke dëgjuar muzikë në shtëpin e tij, ti duhet të h ysh dhe t’ia th yesh radion” (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*