Bënë sikur u nd anë, Andi dhe Jasmina kapen mat jashtë “P ërputhen”

Pak ditë më parë Andi i dha fund njohjes me Jasminën, ai tërhoqi d eklaratën që kishte bërë për të, duke u shprehur se nuk sheh përp uthje mes tyre.

“Kam arritur në përfundimin se unë dua ta të rheq de klaratën, dua të tërhiqem komplet, nuk dua am duruar boll, e di dhe vetë shumë mirë, a të kam thënë shumë herë që më int ereson, që të kam shumë përz emër edhe prapë të r espektoj, të adm iroj, por siç e thashë më herët nuk shoh përp uthje duke ndodhur mes nesh”, tha ko nkurrenti.

Mirëpo, faqja “Shp ërputhu” në Instagram ka p ublikuar një foto ky dyshja shihen duke ngrënë në shoqërinë e njëri-tjetrit.

Kjo ka bërë që të l indin d yshimet nëse d eklarata e Andit ka qenë e vërtetë apo jo.

Mbetet të shihet nëse dyshja do shfaqen nesër në program dhe nëse do japin ndonjë shpj egim për këto foto.

Be the first to comment on "Bënë sikur u nd anë, Andi dhe Jasmina kapen mat jashtë “P ërputhen”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*