Berat Buzhala “G odet” Si mpatizantet E Levizjes: “Albini Rre nc… Sa Te Bohet Kryeminister Meniher Shkon Ne Di alog Me Vucicin Kejt Duke Qesh…”

Berat Buzhala “go det” si mpatizantet e Levizjes: “Albini rr enc… sa te bohet kryeminister meniher shkon ne di alog me Vucicin kejt duke qesh…”

An alisti dhe gazetari i njohur Berat Buzhala ne nje postim ne rrjete sociale ne pro filin e tij zyrtar eshte shpr ehur me nje status rreth Albin Kurti. Postimi i tij i plote:

“Albini, diten e zgj edhjeve, perpara militanteve ne ob orr te LVV’se:
– Di alogu nuk eshte as ne shtate pri oritetet tona….

Albini, pas re agimit te ambasadorit Kosnett, qe dialogu duhet te jete pri oritet:
– Dialogu nuk eshte ne kater pri oritetet tona….
Albini, pas takimit me Lajcak:

– Dy prioritetet tona jane drejtesia dhe punesimi…
Me fjale te tjera kemi ardhe deri ne pr ioritet numer tre.
Albini ne Bruksel, pa siqe te marr detyren e kryeministrit, kur te del prej takimit me Vucicin dhe Lajcakun: Ky nuk ishte di alog, biseda eshte zhv illuar ne l atinisht.”

Be the first to comment on "Berat Buzhala “G odet” Si mpatizantet E Levizjes: “Albini Rre nc… Sa Te Bohet Kryeminister Meniher Shkon Ne Di alog Me Vucicin Kejt Duke Qesh…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*