Berat Buzhala për qe verinë Kurti: Ata që ofe ndonin Trumpin, po punojmë njejtë si ai

Drejtori i Gazetës Ex press dhe T7, Berat Buzhala, ka thënë se “këta që e sha jshin Trumpin, po i im plementojnë ta ktikat e tij”.

Shkrimi i plotë:

Pr okuroria: Nuk po e he tojme Insajderin.

Prape pr okuroria: Parim, shko ne st acion te po licise me te in tervistu, ose te marrim dh unshem. Cdo gje po shkon sipas pa rashikimeve dhe sipas pa ralajmerimeve. Keta qe e sh ajshin Trumpin, po i im plementojne taktikat e tij.

Be the first to comment on "Berat Buzhala për qe verinë Kurti: Ata që ofe ndonin Trumpin, po punojmë njejtë si ai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*