Bi znesmeni rr ëzohet në Sarandë duke nxje rr shkumë nga goja, dërgohet me helikopter drejt Tiranës

Një ngj arje e papritur ka ndo dhur mesditën e sotme në qendër të qytetit të Sarandës., ku një person duke ecur normalisht rrugës papritmas është rr ëzuar për tokë ndërsa nxirrte shkumë nga goja.

Menjëherë është njoftuar spi tali, dhe ardhja e amb ulancës bëri tr ansportimin e personit për të m arrë nd ihmën e nevojshme.

Sipas bluzave të b ardha personi, i ide ntifikuar si Gjergji Pirro, 50 vjeç, p ësoi hemoragji ce rebrale. Pas nd ihmës pa raprake në sp ital dhe duke parë se gj endja ishte e rë ndë stafi mj ekësor vendosi tr ansportimin e tij drejt Tiranës me helikopter.

50 vj ecari Gjergji Piro, banor i fshatit Metoq, bashkia Sarandë, prind i dy fëmijëve, është bi znesmen në këtë fshat dhe me rret me tr egtinë e m aterialeve të ndë rtimit.

Be the first to comment on "Bi znesmeni rr ëzohet në Sarandë duke nxje rr shkumë nga goja, dërgohet me helikopter drejt Tiranës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*