“Bleona do të vijë sa të hapen kufijtë për tre ditë”, mamaja e Bleona Matës bën d eklaratën e papritur

E hu mbur prej 10 v itesh, rasti i Bleona Matës mbetet mjaft i freskët në të gjithë h istorinë e medias, por jo vetëm.Mbrëmjen e sotme ajo është rikthyer sërish në vëmendje.

Emi sioni “Pa Gjurmë“ i kushtoi sërish një minutazh rastit të Bleona Matës, ku në dritë kanë dalë edhe d etaje të tjera.Mamaja e Bleonës, Bukurie Veizi tregoi mbrëmjen e sotme se familjarët e bashkëshortit të saj i kanë thënë se Bleona do të kthehet pas 15 qershorit me hapjen e kufinjve .

Ajo u shpreh se familjarët e ish-b ashkëshortit të saj kanë inf ormacione për Bleonën, madje m und të kenë folur me të.Ajo u shpreh se ish-vjehrri i ka thënë:

“Këto tre ditë do të vijë vajza. Unë ngela pa fjalë. Si do të vijë? Ja e vëmë me bast më tha”
Ish-vjehrri reagoi në emi sion dhe tha:

“Gruaja ka dalë në bahçe dhe nëna e Gentjanës, njërës prej vajzave i ka thënë se Bleona do të kthehet këto tre ditë. Kur fola me Gentjanën më tha se mamaja thjesht ka parë një ëndërr. Ndoshta ata dinë gjë, por kjo është kot“

Bleona Mata hu mbi në vitin 2010 duke kullosur bagëtitë në Zapod të Kukësit. Kërkimet për Matën u shtrinë në të gjithë vendin si edhe në vendet kufitare, pa asnjë rezultat. Për rreth 10 v ite rresht nëna e saj vijon të kërkojë vajzën .

Halla e Bleonës, Qamile Mata ishte e aku zuar për h umbjen e mbesës, por ajo ka r eaguar për em isionin duke thënë se nuk ka patur asnjëherë gisht në zhd ukjen e Bleonës dhe kërkoi që mos ta shq etësonte askush.

Be the first to comment on "“Bleona do të vijë sa të hapen kufijtë për tre ditë”, mamaja e Bleona Matës bën d eklaratën e papritur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*