Burri i saj cm endi vendin! Ky ka qenë burri i Eli Farës, a e dini pse nuk u m artua më?

Pothuajse asnjëherë nuk e kemi parë këngëtaren Eli Fara në krah të ndonjë ma shkulli, qoftë ky dhe ish burri i saj.

Kjo pasi këngëtarja korçare është ndarë nga ba shkëshorti i saj para shumë vitesh, kur Marina, vajza e saj ishte disa muajëshe. Por, edhe më pas Eli nuk është m artuar më.ë asnjë l idhje tjetër d ashurie, ose të paktën asgjë nuk ishte e k onfirmuar edhe pse tha shethemet nuk m ungonin.

Por e dini se kush është babai i Marinës? Babai i Marinës dhe ish-ba shkëshorti i Elit njihet si Lul Kapurani por emri i tij i vërtetë është Vangjush Kapurani. Edhe Marina mban mbiemrin e tij, madje l igjërisht në gj endjen c ivile ajo quhet Roxhensa Kapurani.

Mbase emrin e tij nuk e keni të dëgjuar, por Luli ka p asur pr obleme me drejt ësinë para disa viteve dhe njihej si “Kapo i Ba ndës së Çobenjve”. Sipas b urimeve pranë Luli jeton në Korçë por prej 20 v itesh nuk d ihet çfarë bëhet me të.

Be the first to comment on "Burri i saj cm endi vendin! Ky ka qenë burri i Eli Farës, a e dini pse nuk u m artua më?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*