Burri kërkon nd ihmë, thotë se i ka i kur gruaja nga shtëpia

Një grua nga fshati Mazgit i Obiliqit është l arguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për f atin e saj.
Lajmin e ka k onfirmuar burri i saj, Xhevdet Igrishta, teksa ka thënë se që nga e mërkura nuk di gjë për të.

Sipas tij, la rgimi i saj nuk l idhet me ndonjë arsye të v eçantë apo pr obleme familjare.Për r astin në fjalë ai ka njo ftuar edhe Po licinë.
“Po licia e di rastin dhe më kanë nd ihmuar shumë, por ende nuk ka ndonjë inf ormatë nga ana tyre për ve ndndodhjen e saj”.

Igrishta ka shtuar se gruaja e tij kishte pr obleme m endore – me të e kanë një vajzë 10 vj eçare dhe se j etojnë “me një nd ihmë so ciale nga shteti i Kosovës”.
Ai l utet që kushdo qe e ka parë apo ka ndonjë inf ormatë rreth vendndodhjes së saj, ta l ajmërojë atë në numrin e tij personal: 046 133 442.

Be the first to comment on "Burri kërkon nd ihmë, thotë se i ka i kur gruaja nga shtëpia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*