Bushati “m asakron” Bashën: Duhet të largohet u rgjent në shtëpinë e Hollandës, d ështoi para shqiptarëve!

Gazetari Andi Bushati, i ftuar në E uronews Albania, ka d eklaruar se Lulzim Basha duhet të d orëhiqet nga drejtimi i P artisë D emokratike, sepse ka përgjegjësi që nuk ruajti vo tat. Bushati tha se Basha d ështoi, pasi br aktisi rrugën r adikale dhe u z otua para shqi ptarëve se do të m undte regjimin.

Bushati ishte mjaft i a shpër në fjalën e tij, duke e quajtur “qe sharak” fjalimin e kreut të op ozitës, ku ai nuk mbajti asnjë që ndrim. Në fund, Bushati e k ëshilloi Bashën të largohet drejt banesës së tij në Hollandë…

“Fjalimi i Bashës ishte q esharak. Nuk ka lider në vend d emokratik dhe normal që del pas zgj edhjeve dhe nuk mban qëndrim. Të thotë i njeh apo jo zgj edhjet. Do të jetë në pa rlament apo jo. Kur nuk i njeh zgj edhjet, do të hysh në p arlament? Nuk dha përgjigje. A duhet të d orëhiqet? P adyshim që Basha duhet ta japë d orëheqjen. Një ditë më shumë në kr ye të PD është një ditë më shumë l olo në krye të PD-së.

Be the first to comment on "Bushati “m asakron” Bashën: Duhet të largohet u rgjent në shtëpinë e Hollandës, d ështoi para shqiptarëve!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*