Cfare ndodhi pa ardhjes se p olicise ne emi sionin e Arbana Osmanit, te rinjte shihen se bashku

H istoria e Ersoneldës dhe Stiljanos e tr ansmetuar ditën e djeshme në emi sionin “Dua të të bëj të l umtur” pr eku gjithë shqiptarët.

Dy të rinjtë d ashuroheshin me njëri-tjetrin, por të afërmit e Ersoneldës nuk i lejonin që ata të b ashkoheshin, me pr etekstin se kishin lidhje gj aku.

“Unë dhe Ersonelda nuk jemi ku shërinj të afërt. Jemi kushërinj shumë të largët. Madje familja ime më ka thënë që mund të jemi kushërinj, por shumë po shumë të largët.

Nëse do ishim të afërt atëherë dhe prindërit e mi nuk do më lejonin që të vazhdoja këtë h istori d ashurie. Ersonelda të kam sjellë këtu për të të thënë që nuk më int ereson aspak se çfarë thonë të tjerët, unë të dua ty.

Prandaj dua që dhe ti të vendosësh se çfarë do bëjmë!”,- shpjegoi Stiljano në studio. Nga ana tjetër, Ersonelda tha se gjyshërit e saj, duke qenë se pr indërit nuk i jetojnë, kërkonin që ajo të m errte dikë tjetër, që j etonte jashtë shtetit apo kishte një nivel të lartë ek onomik.

E gjendur nën pr esion të madh dhe duke dëgjuar të bë rtiturat e afërmve të saj në pr apaseknë, Ersonelda pranoi p ropozimin e Stiljanos për m artesë dhe që të l argoheshin me njëri-tjetrin.

Mirëpo çfarë ndodhi me dy të rinjtë pas d aljes nga emi sioni?

Përmes një videoje të p ublikuar në Inst agram, Arbana Osmani ka treguar se Ersonelda dhe Stiljano jetojnë bashkë që prej xhirimit të pr ogramit dhe se janë shumë të l umtur.

Be the first to comment on "Cfare ndodhi pa ardhjes se p olicise ne emi sionin e Arbana Osmanit, te rinjte shihen se bashku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*