Cili Nga Filxhanet E Kafes Do Te Mb ushet I Pari..? 90% Ga bojne

Te Gjithe Ga Bojne.Cili Nga Filxhanët E Kafesë Do Mb ushet I Pari?A E Gj eni Dot
Te stet jane shume te bukura por ky eshte spe cial dhe shume prej lo jtareve hu mbasin.
A e gjeni dote se kush ene mb ushet e pa ra.Eshte pyetja ku te gjithe ga bojne dhe se nuk e gjejne dot.

Hi dhin inje sy fotos dhe komentoni me ndimin tuaj. Përgjigja është 5. Të gjitha k upat e tjera nuk do të marrin asgjë sepse tu bat që çojnë në to bll okohen në një moment. më p0 s0htme nd iqniiii pa mjjet

Be the first to comment on "Cili Nga Filxhanet E Kafes Do Te Mb ushet I Pari..? 90% Ga bojne"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*