Çim Peka këshillon Lulzim Bashën: Mos njih zgj edhjet, ndryshe largohu!

Pas h umbjes së op ozitës, ka r eaguar gazetari pranë Sali Berishës dhe Pa rtisë D emokratike, Çim Peka, i cili e këshillon Lulzim Bashën, të mos i njohë zgj edhjet. Peka thotë se nuk duhet njohur “m askarada”, ndryshe Basha duhet të largohet.

“Lulzim Basha ose nuk duhet të njohë këtë m askaradë ind ustriale, ose të i kë”, shkruan Peka.

Me sa duket, Sali Berisha paska vendosur që zg jedhjet të mos njihen dhe Basha të qëndrojë në parti edhe pas h umbjes së katër palë zgj edhjeve rresht.

Kujtojmë se Pr esidenti i R epublikës i njohu zgj edhjet ditën e sotme, duke i k onsideruar të q eta dhe të rr egullta.

Be the first to comment on "Çim Peka këshillon Lulzim Bashën: Mos njih zgj edhjet, ndryshe largohu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*