‘Çm endet’ Mark Marku: Do i nxjerrim zvarrë nga zyra këta rr ugaçët e do marrim p ushtetin

Partia Demokratike nuk po e kapërdinë dot h umbjen në zgjedhjet e 25 pr illit dhe f ajëson të tjerët për d ështimin. Mark Marku, fitues në Lezhë ka arritur deri aty sa ka dek laruar se PD do m arrë pu shtetin me r evolucion, duke nxjerrë zvarrë nga zyrat so cialistët që kanë pu shtetin.

“Askush nuk do t’i lejojë më këta të vje dhin. Këta do të nxirren me fo rcë jashtë nga zyrat. Çfarë ndodh kur nuk u lejon njerëzve të v otojnë? Ka r evoltë dhe r evoltë do të ketë. Kur? Shumë shpejt” , tha Marku.

Biseda në studio

Mark Marku: E keni çuar popullin në atë pikë, saqë shitet dhe ka festë kur ka miell një thess mielli. Dhe në fund fare u caktojnë çmimin. U thonë ja, ju fleni një thes mielli dhe 50 mijë lekë. Por ju jeni të pacipë

Be the first to comment on "‘Çm endet’ Mark Marku: Do i nxjerrim zvarrë nga zyra këta rr ugaçët e do marrim p ushtetin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*