Çm enduri/ Shqiptari g odet me th ikë fqinjin grek vetëm sepse delja kaloi kufirin në tokën e tij

Një 54-vj eçar në Greqi po l ufton për je tën pasi u g odit me th ikë nga fqinji i tij, një 67-vj eçar shqiptar.

Ngj arja ka nd odhur në një zo në r urale të Mitilinit dhe arsyeja është krejtësisht ba nale. Sipas shtypit grek, gjithçka nisi kur një dele në pronësi të 54-vj eçarit kaloi në tokën e shqiptarit.

Kaq ka mjaftuar që të niste sh erri dhe 67-vj eçari mori një thike e g oditi disa herë 54-vj eçarin grek duke i shkaktuar plagë të shumta. I pl agosuri ndodhet në sp ital dhe gj endja e tij paraqitet kr itike.

Ndërsa 67-vje çari shqiptar është arr atisur dhe është shp allur në kërkim nga p olicia.

Be the first to comment on "Çm enduri/ Shqiptari g odet me th ikë fqinjin grek vetëm sepse delja kaloi kufirin në tokën e tij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*