D eklaroi se d ashuronte Ramën/ Ornela: Punoja në një klub d iskoteke, merrja shumë para, por fati…

D eklaroi se d ashuronte Ramën/ Ornela: Punoja në një klub d iskoteke, merrja shumë para, por fati…
Ornela Vorpsi, shk rimtarja e cila shk aktoi b uje me d eklaraten e saj per da shurine pla tonike per Edi Ramen, në një int ervistë me Blendi Fevziun,

ka treguar j etën në Tiranë për të vijuar më pas tek la rgimi në Itali e më vonë në Francë. R eferuar artit të saj, ku një pjesë të mirë e zë femra, Ornela ka treguar se si ajo ka sjellë një k ëndvështrim tjetër për femrën dhe të bu kurën, megjithatë në pr eferencat e saj mbeten meshkujt.

Be the first to comment on "D eklaroi se d ashuronte Ramën/ Ornela: Punoja në një klub d iskoteke, merrja shumë para, por fati…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*