Daçiq: Po të mos e kishim fa lur, Albin Kurti do të ishte ende në b urg

Kryetari i pa rlamentit serb Ivica Daçiq ka vazhduar të merret me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.

Daçiq gjatë ditës së dje shme me Kurtin u mor edhe në se ancën e Kuvendit.

Ai tha në p arlament se sot Albin Kurti nuk do të kishte qenë në gje ndje të ishte kryeministër nëse qe veria e atëhershme e Vojislav Koshtunicës dhe mi nistrat e DOS (Op ozita Demokratike Serbe) nuk do të kishin miratuar li gjin mbi am nistinë për siç u shpreh ai “se paratistët shqiptarë në Kosovë dhe Me tohi”, pë rfshirë Kurtin.

Në të ku ndërtën, sipas Daçiqit, Kurti do të ishte ende në bu rg.

Be the first to comment on "Daçiq: Po të mos e kishim fa lur, Albin Kurti do të ishte ende në b urg"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*