Dalin pamjet/ Antonela mb yllet në tualet dhe q an, Atdheu i rri pas dere: Më tha Blerimi o ku rvë

P ërplasja mes Blerimit dhe Antonelës në pu ntatën e djeshme të “Përpu then”, ka bërë që k onkurrentja pas emi sionit të dalë duke q arë e of enduar.

“Përp uthen d emaskime”, ka p ublikuar v ideon ku Antonela është futur në t ualet ndërsa Atdheu i ka shkuar për t’i qëndruar pranë.

“Blerimi më quajti k rvë’, dëgjohet të thotë Antonela teksa Atdheu pë rpiqet ta q etësojë.

Be the first to comment on "Dalin pamjet/ Antonela mb yllet në tualet dhe q an, Atdheu i rri pas dere: Më tha Blerimi o ku rvë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*