Del VIDEO e at entatit në Vlorë ku u ekz ekutua Bledar Birçaj

Emi sioni “O p inion” ka pu blikuar videon e m omentit të at entatit që tr onditi Vlorën mesditën e së hënës ku u ekz ekutuar Bledar Birçaj.

Siç duket edhe nga p amjet e mëposhtme makina e v iktimës ka qenë duke kaluar në z onën e Lungomares, kur i është pr erë rruga.

Dy autorët, të veshur me të zeza, kanë dalë nga makina e tyre, duke q ëlluar me br eshëri nd aj v iktimës.

Pasi autorët janë të rhequr, personi që ende nuk është id entifikuar, i cili sh oqëronte 40-vj eçarin është l aguar nga mjeti.

Një m oment ai ka kthyer k okën pas, e më tej ka vijuar rrugën. Autorët kanë hipur në makinë dhe kanë la rguar.

Be the first to comment on "Del VIDEO e at entatit në Vlorë ku u ekz ekutua Bledar Birçaj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*