Deputeti i VV-së: Mbyl lja t otale për dy javë, e do mosdoshme

Deputeti i Vetëvendosjes, Visar Korenica ka thënë se mby llja to tale për dy javë është e do mosdoshme.

Kështu ka shkruar ai në profilin e tij në Fa cebook, duke shp ërndarë një postimi të kryeministrit, Albin Kurtit gjatë va ksinimit të tij.

“Va ksina është e si gurt! Mb yllja t otale për dy javë për të iz oluar dhe pa randaluar përh apjen e vi rusit duke e vënë nën ko ntroll dhe, në vazhdimësi va ksinimi i gjithë popullsisë janë hapa të do mosdoshme për të shp ëtuar je të njerëzish. Bashkë ia da lim!”, ka shkruar ai.

Be the first to comment on "Deputeti i VV-së: Mbyl lja t otale për dy javë, e do mosdoshme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*