Djali I Adem Jasharit I Ba shkohet Kësaj Partie Politike?

Lulzim Jashari, djali i ko mandatit le gjendar të U ÇK-së, Adem Jashari është parë në një takim i sho qëruar me p ërfaqësues të Lëvizjes Vetëvendosje

.Sipas fotos së dërguar nga një si njalizues, i biri i komandatit Adem Jashari ka qenë pjesëmarrës i një takimi të p ërbshkët me ka ndidatët për deputetë të këtij subjekti, Liburn Aliu, Gani Krasniqi dhe Enver Dugolli.

Ata janë fotografuar në familjen e he roit, Afrim Zhitija në fshatin Llugë të Podujevës.

Lulzim Jashari, djali i ko mandatit le gjendar të U ÇK-së, Adem Jashari është parë në një takim i sho qëruar me pë rfaqësues të Lëvizjes Vetëvendosje

Be the first to comment on "Djali I Adem Jasharit I Ba shkohet Kësaj Partie Politike?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*