Donika Gervalla: Thaçi, Veseli, Haradinaj nuk janë U ÇK (FOTO)

Donika Gërvalla-Schwarz, ministrja e Punëve të Jashtme që njëherëshit është edhe zëvendëskryeministre e Qe verisë së Kosovës e dr ejtuar nga li deri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, në një postimi të vitit 2019 thoshte se Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe Ramush Haradinaj, nuk janë Us htria Çl irimtare e Kosovës (U ÇK).

Gërvalla në këtë postimi kishte shkruar se ata janë ko mandat të cilët tu rpërohen të tjerët.
“As Hashim Thaçi, as Kadri Veseli, as Jakup Krasniqi, as Ramush Haradinaj, as Azem Syla dhe plot të tjerë nuk janë U ÇK, janë ajo pjesë e ko mandantëve për të cilët sot tu rpërohen us htarët e mi rëfilltë të U ÇK-së”, kishte shkruar Gërvalla-Sch ëarz.
Ministrja e Punëve të Jashtme njëherësh edhe zv.kryeministre e Kosovës, Donika Gërvalla, kohë më parë vi llte vr er nda j partisë e cila ia dh a ‘pu shtetin’ tashmë.

Vetëm me një kë rkim të thj eshtë në profilin e saj në Fa cebook, të da lin shumë shkr ime ku ndër Lëvizjes Vetëvendosje dhe njerëzve që janë pjesë e kësaj partie.
Përveç li derit të VV-së Albin Kurtit, që i është la kuar emri shumë herë në për postimet e Gërvalles, një vend të veçantë e ka zënë edhe ish-deputeti i kësaj partie Rexhep Selimi.

Be the first to comment on "Donika Gervalla: Thaçi, Veseli, Haradinaj nuk janë U ÇK (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*